(foto: barca, twitter)

Lewandowski gjorde det han kunne og bidro med to scoringer.

Barcelona er på randen av å ryke ut av gruppespillet i Champions League for andre sesong på rad etter å ha spilt uavgjort mot Inter Milan i en hektisk høyoktankamp på Nou Camp.

Etter å ha blitt slått på San Siro forrige uke, gikk Xavis lag inn i kampen vel vitende om at de trengte å vinne for å ha håpe om å komme seg videre fra gruppe C.

SISTE: Klopp vil investere i svindyr engelsk midtbaneduo

Men kampen endte 3-3 og gjør at Inter ligger på andreplass, bak Bayern München som gikk videre onsdag – tre poeng foran Barcelona. Både Inter og Barcelona skal fortsatt mot Bayern og Viktoria Plzen.

Med Bayern allerede videre, vil en bare hjemmeseier for Inter onsdag 26. oktober mot bunnlaget Viktoria Plzen sikre avansement for italienerne.

Xavi er sint og må se langt etter sluttspillet i Champions League

Barcelona-sjef Xavi sa: «Vi er avhengige av et annet lag å gå videre. Det er vår feil, vi må forbedre oss. Det er realiteten. Prosessen er lengre enn vi trodde i Europa.

«Det er andre konkurranser, La Liga, Copa del Rey, Super Copa. Vi må jobbe videre og ha troa.

«Når du spiller uavgjort hjemme med disse supporterne og denne atmosfæren, er det min feil. Jeg er sint. Min følelse er at denne turneringen har vært, og fortsatt er, slem mot oss.»

En exit i Champions League gjør at et Barcelona med store økonomiske problemer går glipp av mange, sårt tiltrengte, millioner