Mester Klopp. (foto: liverpool, twitter)

Skal investere tungt til sommeren

Liverpool-manager Jurgen Klopp skal angivelig presse på for at klubben skal kjøpe West Ham-stjernen Declan Rice i løpet av sommerens overgangsvindu.

Den engelske landslagsspilleren har vært solid for Hammers i 2021-22 sesongen, og spilte 38 kamper for London-klubben.

SISTE: Salah tidenes raskeste!

Manchester United og Chelsea er fortsatt sterkt knyttet til midtbanespilleren, som er verdsatt av West Ham i overkant av £150 millioner, ifølge klubbens hovedtrener David Moyes.

Men ifølge Football Insider er det også stor interesse fra Anfield, med Klopp desperat etter at klubben hans skal gå for 23-åringen i det kommende sommervinduet.

Stjerne hos Three Lions (foto: west ham, twitter)

De hevder at Liverpool-manageren føler at Rice ville passet perfekt inn i laget sitt, selv om det er usannsynlig at tyskeren vil få penger til å gjøre en overgang mulig. Særlig siden Liverpool også skal ønske å signere Jude Bellingham.

SISTE: Salah kan bli involvert i tidenes største bytteavtale!

Rice har fortsatt mer enn to år igjen på kontrakten sin på London Stadium, og West Ham kan forlenge avtalen med ytterligere 12 måneder, noe som setter dem i en sterk posisjon til å forhandle.

Liverpools spillerkjøp har totalt oversett midtbanen de siste årene. De har kun hentet Thiago siden de vant Champions League i 2019, og har mistet Winjaldum. Dette må Klopp overbevise styret og eierene om. Dermed kan sommeren by på to sårt tiltrengte gigant-investeringer på midtbanen. En duo med Bellingham og Rice høres ganske bra ut spør du oss.