Har det fortsatt godt i den røde drakta. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool tok et stort steg mot sluttspillet i Champions League

Mohamed Salah scoret det raskeste hat-tricket i Champions League-historien da Liverpool utklasset Rangers på Ibrox.

Salah kom inn fra benken og scorte tre mål i andre omgang på bare seks minutter og 12 sekunder da Jurgen Klopps lag vant 7-1 i Glasgow.

Liverpool lå under 1-0 etter et tidlig Scott Arfield-mål, men klarte å utligne kort tid etterpå, Roberto Firmino headet inn fra et hjørnespark.

Brasilianeren scoret sitt andre i kampen etter pause før han satte opp Darwin Nunez for Liverpools tredje, noe som fikk Klopp til å gjøre en rekke endringer.

Han satte inn fire innbyttere, inkludert Salah, som gjorde en umiddelbar innvirkning med en kjapp avslutning kort tid etter at han kom inn.

SISTE: Salah kan bli involvert i tidenes største bytteavtale!

Den egyptiske landslagsspilleren økte ledelsen med sitt andre fire minutter senere, da han satte et velplassert skudd forbi Rangers-keeper Allan McGregor og gjorde 5-1 til Liverpool.

Og to minutter senere hadde han sitt hat-trick. Etter å ha fått en målgivende pasning fra Diogo Jota for tredje gang, satte Salah sitt tredje med velplassert curl i hjørnet. Hans åttende mål for sesongen.

Harvey Elliott økte seieren med sitt første mål noensinne i Champions League.

Liverpool ligger nå på andre plass i gruppa bak formlaget Napoli som leder Serie A og har full pott i Champions League