To av verdens beste spisse kan bytte arbeidsgiver.

Paris Saint-Germain skal være interessert i å erstatte Kylian Mbappe med Liverpools Mohamed Salah dersom den franske stjernen presser på om å få forlate klubben.

Flere medier blant annet Sporten.com og ESPN, kunne i går melde at PSG-superstjernen ønsker å forlate klubben så snart som mulig på grunn av at hans forhold til klubben er ødelagt. Han an presse på for en overgang allerede i januar.

LES OGSÅ: Ligalederen skal styrke forsvaret med ettertraktet franskmann

23-åringen sies å være opprørt over at klubben har brutt løftene, som ble gitt da han signerte sin nye avtale i mai; med ting som å signere en nummer ni, rekruttere en annen midtstopper, kvitte seg med Neymar og hans egen posisjon på banen, alt er ikke innfridd av Paris-klubben.

PSG har etter dette uttalt at Mbappe ikke drar i januar, melder Sky Sports, men skulle situasjonen ikke være løst innen neste sommer, har de franske mesterne en erstatter i tankene.

Ifølge den egyptiske journalisten Ismael Mahmoud, vil PSG være interessert i å selge Mbappe til Liverpool – mest sannsynlig neste sommer – og erstatte ham med Salah.

Paris-klubben sies å være langsiktige beundrere av Liverpool-superstjernen, men om det ville være en direkte bytteavtale er foreløpig usikkert. De vil nok ønske noen hundre millioner i mellomlegg, særlig med tanke på superstjernenes aldersforskjell.

SISTE: Blir ikke kvitt Glazer-familien med det første

Mbappes situasjon i PSG har en lang vei å gå før den blir løst, men uansett om superstjernen kommer til Liverpool eller ikke, ser det ut til at Salah kan være en potensiell erstatter på Le Parc des Princes.