Cantona. (foto: Manchester United)

Carlo Ancelotti må fortsatt klype seg i armen når han ser den engelske 20-åringen. Bellingham tok veien fra Birmingham til Borussia Dortmund før han valgte Real Madrid, en overgang som har vært helt spektakulær. Der Karim Benzema etterlot et stort tomrom da han trakk seg for saudiarabiske penger, har Bellingham langt på vei fylt med 20 scoringer på 33 kamper så langt i debutsesongen og lederrolle på det superstjernetunge Real-laget. For Manchester United er det fortsatt surt å tenke på at de hadde 16-åringen Bellingham helt inne på Carrington treningsfelt.

Det er en kjent historie at Ole Gunnar Solskjær og Man United-ledelsen tok med Jude Bellingham og foreldre på the grand tour på Carrington i 2020 da den unge midtbanespilleren hadde vokst ut av Championship-spill for Birmingham. Det som er en interessant detalj, er et Man United tok frem to tungvektere til for å overtale Bellingham.

LES: Nye Everton-eiere kommer til å gi Sean Dyche sparken

Sir Alex Ferguson, en av Englands store fotballegender, Bryan Robson og sjefen sjøl, Eric Cantona, møtte selv opp for å overtale Bellingham om å dra på seg United-drakta.

Robson og Cantona var også med for å prate med Bellingham og foreldre.

– Vi pratet en del sammen, og ting så veldig lyst ut med tanke på en overgang. Eric og jeg gjorde en forferdelig jobb ettersom han valgte å signere for Dortmund! Vi trodde vi hadde ham, forteller Robson tørt i et intervju med The Telegraph.

ENGELSKE KLUBBER: Agent varsler Arsenal-mål er klar hvis suksesstrener Ruben Amorim forlater klubben