Det er ingen storklubb som Roma legende Daniele De Rossi nå skal lede, men det er hans første klubb som manager. – Den tidligere defensive midtbanespilleren er kjent for å være knalltøff, så vi er overbevist om at han, som manager for Serie B klubben SPAL (en forkortelse for Società Polisportiva Ars et Labor mens) vil kunne motivere spillerne til det ytterste.

De Rossi har spilt nesten hele sin karriere for Roma, foruten en slags æresrunde i den argentinske klubben Boca Juniors høsten 2019. – De fleste er overbevist om at en vakker dag kommer han tilbake og leder Roma til suksess og at jobben for SPAL er en god erfaring å få med seg.

Les: Paulo Dybalas VM er i fare, nå er det usikkert med Angel Di Maria også

Daniele De Rossi har signert en avtale frem til 2024, men han kommer ikke helt uten trener erfaring, han har vært en sving innom Italia sitt landslag som assistenttrener.

SPAL spiser managere til frokost, Roberto Venturato fikk sparken etter 2 – 0 bortetap mot Frosinone, han ble ansatt i januar etter at klubben sparket Pep Clotet som fikk et halvår ved rattet. – Han igjen overtok for Massimo Rastelli som ble ansatt i mars 2021 og sparket i juni sammeår.

LES OGSÅ: Toppscorer i Liverpool kan gå gratis etter sesongen

39-åringen la fotballskoene på hylla i 2020.

Han avsluttet karrieren med et kort opphold i Boca Juniors etter 18 sesonger i Roma.