Leao. (foto: milan, twitter)

Chelsea dro frem nesten 300 millioner euro til spillerkjøp i sommer, men vikarierende sportsdirektør Todd Boehlys måtte også innse at amerikanske penger ikke automatisk ga signeringene de ønsket seg. Barcelona snappet til seg flere av Chelsea-målene, nå er det PSG sin tur til å utfordre Boehly på overgangsmarkedet.

Det gikk rykter at Chelsea smalt av gårde et 100-millioners bud på Rafael Leao på Deadline Day uten å lykkes, men dette skal ikke ha dempet interessen for den portugisiske stjerna.

Nå jobbes det aktivt i Paris for å komme Chelsea i forkjøpet. Ifølge Tuttosport jobber «rådgiver» Luis Campos med å benytte seg av kontaktene for å gå foran Chelsea i køen og hente venstrevingen til PSG. Campos signerte Leao i 2018 da han jobbet som sportsdirektør for Lille, kontakten med spillerens agent, Jorge Mendes, er fortsatt tett.

LES: Klar for å kjøpe Manchester United

Dette er spilleren Chelseas Reece James beskriver som det tøffeste motstanderen han noen gang har møtt. Ifølge Tuttosport vurderer PSG Leao som den neste angrepsstjerna som skal lede angrepet. Messi kan være på vei ut i sommer, Neymar – er Neymar, kaoset rundt Mbappé skaper stor usikkerhet om veien videre for franskmannen.

Tuttosport hevder PSG planlegger å trykke på utkjøpsklausulsknappen på 150 millioner euro i sommerens overgangsvindu. Chelseas interesse for Leao strekker seg tilbake i tid, nå rydder PSG plass for å gi Todd Boehly og gjengen nok en skrell på overgangsmarkedet.

LES OGSÅ: Manchester United, Chelsea og Liverpool nektes å utnytte Haaland-klausulen