Angel Di Maria

Enda en dårlig nyhet for Argentina i forkant av det som blir Lionel Messi sitt siste VM. Mesterskapet i Qatar nærmer seg med stormskritt – Det er ikke lenge til 20 november!.

La Gazzetta dello Sport meder i dag at Angel Di Maria kan gå glipp av VM, det blir den andre Argentinas stjerner som kan måtte melde forfall.

Da Roma beseiret Lecce 2-1 søndag, ble Paulo Dybala tvunget til å forlate kampen med en skade. Etter kampen kom manager José Mourinho med en dårlig nyhet, kan sa at argentineren ser ikke ut til å kunne spille før i 2023: «Skaden virker veldig ille. Jeg hadde sagt dårlig, men helt ærlig, etter å ha snakket med Paulo, sier jeg.. virkelig dårlig»

Les: Casper Ruud møter Rafael Nadal

Juventus som virkelig er inne i en negativ trend om dagen fortsatte å tape i går. Noe overraskende likevel med tanke på motstanderen, 0 – 2 mot det israelske bunnlaget i gruppe H i Champions League Maccabia Hafia er ikke noe å skryte av.

Allerede i første omgang Angel Di Maria tvunget til å forlate banen med skade. Nå melder La Gazzetta dello Sport at kantspilleren kan være ute i 40 dager.

LES OGSÅ: Toppscorer i Liverpool kan gå gratis etter sesongen

Argentina kjemper med andre ord mot klokken for å hente både Di Maria og Dybala til VM.

Argentinske TyC Sport hevder imidlertid at Di Maria blir ute i maksimalt 20 dager. Det gjenstår å se når Juventus-stjernen er klar for kamp igjen i tide.