(foto: liverpool, twitter)

La liga-giganter er interesserte

Det er nå en forventning om at Roberto Firminos fremtid i Liverpool er bestemt, ifølge Goal. Brasilianeren er uten kontrakt i 2023.

Firminos kontrakt utløper i juni og det er ingen forhandlinger om å fornye den. Med lite snakk om samtaler som kommer opp, ser det nå ut til at brasilianeren går gratis.

Dårlige nyheter for Klopp: Ute til etter VM

Men begge parter er «avslappet» om situasjonen, og en forlengelse ikke utelukket.

Før denne sesongen føltes dette relativt forutsigbart. Firmino fyller 32 år og Liverpool har står foran et krevende generasjonsskifte, og en ny langsiktig avtale ga ikke mye mening.

Siste sesong sammen? (foto: liverpool, twitter)

Men her er vi i oktober og Firmino er Liverpools toppscorer. Og den vanskelige sesongstarten vill vært mye, mye verre uten ham.

Brasilianeren har seks mål på syv Premier League-kamper. Bare fem av disse kampene startet han, og Firmino har også bidratt med tre assists. Med Salah som opplever måltørke og Nunez som fortsatt trenger tid til å tilpasse seg Premier League, har backupen Firmino vært klubbens beste spiss denne sesongen.

LES OGSÅ: Aubameyang med massiv kritikk av Arteta

Dette skulle egentlig være sesongen hvor Liverpool skulle fase ut Firmino som en nøkkelspiller. I stedet blir de stadig mer avhengige av ham, og det kan gjøre en Klopp & Co. heller forlenger kontakten til sommeren.

Atletico Madrid er en av flere klubber som gjerne signerer brasilianeren gratis etter denne sesongen.