Donny i et av de få gode øyeblikkene på kamparenaen. (foto: united, twitter)

Solskjær fant aldri ut av hvordan han skulle bruke den tidligere Ajax-stjerna. «Dine muligheter vil komme, lad», kom det fra United-manageren uten at det viste seg på kamparenaen. Når den nederlandske landslagsspilleren fikk muligheten, ble ikke United-supporterne særlig overbevist (heller ikke Everton-supporterne forrige sesong). Så entret mentoren til 25-åringen Old Trafford og alle trodde situasjonen ville endre seg – uten at den gjorde.

19 minutter på banen under Erik ten Hag sier sitt. Nå har van de Beek hatt perioder med skader, men likevel. Exit-ryktene som har kommet den siste måneden er derfor ikke overraskende. Vi vet ikke hvordan en fransk avis har gravd seg frem til interne forhold på balløya, men Jeunes Fotteux hevder Leicester jobber med muligheten for å leie United-spilleren fra januar med kjøpsopsjon på 13 millioner pund.

LES: Bekreftet: Avtalen Joan Laporta sa aldri ville skje er signert

Leicester sliter på alle områder. Med stor usikkerhet rundt Youri Tielemans fremtid på King Power Stadium (ryktes på vei ut i januar), er det naturlig at Premier League-klubben jobber intenst med ulike alternativer.

Leiea av van den Beek og utsettelse av kjøpsutgiften passer hvertfall Leicesters økonomiske situasjonen.

LES: Forsøker å rykke Liverpools legendariske sportsdirektør Michael Edwards ut av feriemodus