Hey, Drake! (foto: barca, twitter)

I sommer nektet Lewandowski å returnere til Bayern München og preseason. Åtte ekstremt suksessrike år i Bayern-drakta ble over natten utfordret av en grisete exit-prosess som endte med at Barcelona hentet nr. 9 for 50 millioner euro. I Bundesliga sliter nå Bayern med å fylle krateret etter 34-åringen, hos Barca smiles det bredt etter 12 Lewandowski-scoringer på 11 kamper. Nå frykter Barcelona en hevn som kan koste klubben dyrt.

For i Champions League gruppe C er det Bayern München som har kommet best ut: 0-2 seier mot Inter Milan, 2-0 seier mot Barcelona. Xavi, Lewandowski og gjengen har startet CL-gruppespillet med to strake tap (1-0 tap mot Inter Milan).

LES: Premier League-klubb kretser rundt Donny van de Beek

Dermed spøker det igjen for avansement i Champions League for Barcelona. Er det noe Barcelona ikke tåler, så er det nok en runde ned i Europaligaen og kampen om «småpengene». Ifølge Sport brer det seg en uro i Barcelona om at Bayern München skal utnytte situasjonen for å hevne seg på ranet av deres Lewandowski.

Det spanske mediet hevder Barcelona desperat jager full poengpott i samtlige av de gjenstående kampene. Ifølge det spanske mediet frykter La Liga-klubben at Bayern kan gi fra seg seieren i den siste kampen mot Inter Milan hvis Bundesliga-klubben allerede er sikret plassen som vinner av gruppen og dette kan sende Barcelona ut av Champions League.

LES OGSÅ: Sparker manageren som brakte dem tilbake Bundesliga

Høres helt vilt ut, men vi har sluttet å la oss overraske i fotballens verden.