Får ikke skylda - i første omgang.

Har brukt 150 millioner pund på hele 22 spillere i sommer.

Nottingham Forest har sparket rekrutteringssjefene George Syrianos og Andy Scott ettersom klubben foretar en gjennomgang av deres sommerbruk på 150 millioner pund.

Syrianos, rekrutteringssjefen, og hovedspeideren Scott ble begge sparket tirsdag etter en gjennomgang av Forests overgangsvindu ledet av eier Evangelos Marinakis og den nye sportsdirektøren Filippo Giraldi.

Manchester United: Glazers vil ikke selge

Forest har kjøpt hele 22 spillere etter opprykket til Premier League, men mange av de nye signeringene har ikke imponert så langt, og strategien er under gransking.

Steve Cooper, hovedtreneren, ble belønnet med en ny kontrakt forrige uke, men Forests hierarki har bestemt at det må gjøres endringer i rekrutteringsavdelingen.

Syrianos og Scott har begge blitt avskjediget, som rapportert av Telegraph Sport forrige tirsdag, men administrerende direktør Dane Murphy blir værende i stillingen.

Endringene anses som nødvendige ettersom Forest tilpasser seg de nye kravene i Premier League, etter å ha kommet tilbake for første gang siden 1999.

LES OGSÅ: Flere dårlige nyheter for Liverpool før møtet med Haaland

Forest kom seg opp fra bunnen av tabellen etter uavgjort mot Villa.

Steve Cooper sa etter kampen:
«Det er en veldig vanskelig trenerutfordring med et nytt sett med spillere som spiller i den tøffeste ligaen i verden.

«Jeg finner ut om dem på jobben. Motivasjonen for meg nå er å komme gjennom denne perioden. Dette har gitt oss en utrolig mulighet til å vise hvor gode vi kan bli, men det er mye arbeid å gjøre.»

En spiller han fikk spesiell ros for var rekordsigneringen Morgan Gibbs-White som ble kjøpt for 25 millioner pund fra Wolves. Han la opp til Emmanuel Dennis’ åpningsmål mot Villa.

«Dette er hans første møte med Premier League-fotball. Disse unge gutta opplever Premier League fra uke til uke, og starter kamper for første gang.

«Det kommer til å bli en overgangsperiode. Vi er veldig fornøyde med Morgan, vi vet hvor god han kommer til å bli for oss. Han fikk assist med frisparket og han vil gjøre en forskjell for oss i kamper.»