Nottingham Forest-manager Steve Cooper leter etter forsterkninger i forsvaret. (foto: forest, twitter)

Philip Zinckernagel var i lykkerus etter opprykket med Nottingham Forest og fortalte verden at han ønsket å forlate Watford for å bli med skogvokterne fra Nottingham opp i Premier League. Noen uker senere var dansken på innleie én av flere Forest-spillere som fikk beskjed om at de ikke var del av prosjekt Premier League.

Steve Cooper og gjengen hadde tydeligvis sett noe de likte i en tyrkisk landslagsspiller (39-landskamper). Yusuf Yazici ble hentet fra Trabzonsport til Lille i 2019 etter 100 kamper med 22 scoringer og 20 assist.

LES: Velger Gianluigi Donnarumma og selger Keylor Navas

Den offensive midtbanespilleren fortsatte å produsere for Ligue 1-klubben (16 scoringer og 10 assists på 89 kamper) , og vil huskes av supporterne for en historisk hattrick. Lille kjempet seg til 0-3 seier på San Siro i Europaligaen november 2020, alle målene scoret av Yazici. For AC Milan-supporterne var dette spesielt smertefullt. Ikke siden Rivaldo gjorde det samme for Barcelona i 2000 hadde Milan tillatt en motstander hattrick på San Siro.

I januar 2022 ble den tyrkiske spilleren sendt til CSKA Moskva på utleie for resten av sesongen (8 scoringer på 10 kamper ble status, vi vet alle hvordan det måtte ende etter Putins invasjon). Nå bekrefter Yazicis agent at det pågår forhandlinger med Premier League-klubber.

LES: «Vi vet Lewandowski vil til Barcelona»

-Ja, Nottingham Forest og Fulham er interessert i Yusuf. Klubbene forhandler med Lille, sier agent Chebedzhi til Sport Express.

Høres ut som en spiller perfekt for Steve Cooper og Nottingham Forest. Vi skjønner nå hvorfor Zinckernagel ikke fikk være med videre.