Her ser det sannelig ut til at Keylor Navas hygger seg

Det er liten tvil om at det er nye koster i Paris Saint-Germain, med samme optimisme som ved andre fundamentale bytter er det stor tro på at denne gangen skal de klare å vinne Champions League. Den nye Paris Saint-Germain manageren Christophe Galtier har valgt Gianluigi Donnarumma som sin førstevalgs målvakt, en avgjørelse som har satt Keylor Navas på den franske storklubbens salgsliste.

L’Equipe, melder at Galtier og den nye fotballrådgiveren Luis Campos ( som blir sportsdirektør når fallskjermen med Leonardo er ferdig forhandlet) er klare til å satse på Donnarumma.

Italieneren sluttet seg til de franske gigantene fra AC Milan i fjor sommer, Donnarumma kom gratis etter år med trøbbel og krangling fyrt opp av den nå avdøde skandale agenten Mino Raiola.

Les: Erik Botheim klar til å herje i Serie A

Forrige sesong vekslet duoen under Mauricio Pochettino. Navas gjorde 26 kamper sammenlignet med Donnarummas 23.

Under Galtiers innledende pressekonferanse på tirsdag, sa han at han ønsker en klar starter. De franske gigantene mener Donnarumma bør være den starteren, selv om de vil at han skal forbedre visse fasetter av spillet sitt.

Klubben ønsker for eksempel ikke å se lignende feil som den som ble gjort under Real Madrids 3-1-comebackseier i Champions League der han mistet ballen til Karim Benzema.

Paris Saint-Germain hentet Keylor Navas fra Real Madrid i 2019 for 15 millioner euro.

Problemet PSG nå står overfor er å finne en ny klubb for Navas. Costaricaneren har fortsatt to år igjen av kontrakten og tjener 12 millioner euro brutto per sesong. Hans familie er bosatt i Paris og trives..

I tillegg krever PSG rundt 10 millioner euro, for de som vil kjøpe 35-åringen.

Les: Manchester United kaster seg inn i kampen om Arsenal mål