Torres og gjengen.(foto: barca, twitter)

Bayern-boss Oliver Kahn mislikte sterkt at Robert Lewandowski tok mikrofonen og delte med verden at han trengte å forlate klubben for «å føle seg levende igjen». Det hjalp ikke tidligere i sommer at Xavi gikk ut og bekreftet at de var i samtaler med Bayerns nr. 9. Hvis dette ikke skulle være nok til å fylle begeret til Kahn, nå er Barcelona-spillere sendt ut for å fortelle verden hvor mye Lew faktisk ønsker overgangen til Camp Nou.

Ferran Torres tok oppdraget for Barcelona.

LES: Erik Botheim klar til å herje i Serie A

-Vi vet at Lewandowski har et ønske om å komme til Barcelona. Vi kjenner ham som spiller, og vet hva han er stand til, sier Torres til Mundo Deportivo.

Vi vet han vil det.

Sadio Mané ønsket også exit fra Liverpool for å søke nye utfordringer, men han valgte å gå direkte til Klopp og klubben. Da senegaleseren fikk mikrofonen foran seg før Champions League-finalen, var kommentarene om ryktet kortfattet og ryddig. Liverpool godtok å la spilleren som har tjent dem så lojalt siden 2016 gå.

Det paradoksale er at det var Bayern München som fikk Mané til å bryte med klubben sin, i Lewandowski-saken er holdningen en helt annen.

LES: Sarpsborg 08 henter skadet Premier League spiss

Vi tipper måten Lewandowski kommuniserte på utenfor forhandlingsrommet ikke akkurat har gjort denne prosessen enklere.