Erik Botheim gjør det internasjonale tegnet for "ring meg" samtidig som han peker

For et år siden kom forsvarsspiller Stefan Strandberg fra Ural fjellene til Salernitana Calcio 1919 i Serie A, hans kontrakt gikk ut på dato for syv dager siden, men alt håp er ikke ute for en fortsettelse helt enda. Emil Bohinen er på kontrakt frem til 2026 og har ingen bekymringer.

Nå får Serie A klubben enten to eller tre spillere fra Norge. Erik Botheim som skjøt inn på stjernehimmelen sist sesong og ble Bodø/Glimts dyreste salg var i dag på treningsfeltet til Salernitana for å ta bilder til dagens presentasjon.

Han har siden mai vært uten klubb, da han terminerte kontrakten sin med russiske Krasnodar. Salerno som er like ved Napoli i Syd Italia har fått en norsk spiller som er klar til å herje i Serie A.

Les: Manchester United kaster seg inn i kampen om Arsenal mål

Botheim spilte samtlige kamper i 2021-sesongen for Bodø/Glimt og ble toppscorer for klubben med 15 mål i serien og åtte mål i Europa. 23. desember 2021 skrev Botheim under en 3,5 år lang kontrakt med FK Krasnodar i Russland i en overgang der Bodø/Glimt fikk 80 millioner for spilleren.

Forrige sesong så Salernitana lenge nedrykksdømt ut, men ved en mesterlig opphenting mot slutten av sesong, sikret de fornyet kontrakt på det øverste nivået i italiensk fotball.

Les: Offisielt: AC Milan kjøper Junior Messias