Gustav Mogensen

Hvis alt går som det skal har Sarpsborg gjort et varp når de nå har sikret seg en 21 år gammel dansk spiss, som når han er frist innehar Premier League nivå.

Gustav Mogensen fikk ikke forlenget kontrakten med Brentford, men han har fått fortsette med rehabiliteringen etter en langvarig skade. Nå er han på plass i Norge og Sarpsborg 08 som håper de skal få han i form om ikke så alt for lenge.

Sarpsborg 08 har signert Gustav Mogensen på en treårskontrakt.

Les: Tottenham er enig med Barcelona

Torsdag meldte norske Sarpsborg 08 på klubbens hjemmeside at Mogensen går over til klubben på fri overgang. Han har fått kontrakt frem til sommeren 2025.

Sportssjef Thomas Berntsen håper å se en motivert spiller som vil gjøre alt for å komme tilbake skadefri. «Vi tar en liten risiko her med tanke på skadene han har hatt. Men etter et besøk i London og samtaler med Mogensen selv, har vi blitt sikre på at vi får en ekstremt motivert og sulten spiller»

LES: Football-Insider: Chelsea klare med bud – går for sommerens største prestisjesignering

«Kombinert med det medisinske utstyret har vi stor tillit til at det er stor sannsynlighet for at dette blir en suksess. Det er en spiller med et enormt potensial, som vi håper kan blomstre i ekte Sarpsborg-stil. Han trenger tid, men det trenger vi også»

Spilleren selv ser frem til å være tilbake på gresset:

– Jeg håper å være med for fullt om to måneder. Jeg gleder meg til å komme tilbake og score mål på Sarpsborg stadion.

Mogensen byttet fra AGF til Brentford i 2019.