Fortjener å finne tilbake til noe mer. (foto: everton, twitter)

Evertons midtbanespiller Dele Alli er på lån hos Besiktas i Tyrkia. Og det er lite som tyder på han er i ferd med å få fart på karrieren igjen.

Besiktas-manager Senol Gunes har innrømmet at Dele Alli har prestert under forventningene siden hans sesonglange lån fra Everton i sommer. Gunes’ nylige kommentarer vil forhåpentligvis fungere som den siste realitetssjekken for Alli, som kjemper for å gjenopplive karrieren i Tyrkia.

SISTE: Melder seg på i kampen om Hazard

26-åringens Tottenham Hotspur-karriere tok slutt i januar, da han gikk til Everton i en avtale som potensielt er verdt opptil 40 millioner pund. Men han klarte ikke å imponere Frank Lampard på slutten av forrige sesong, noe som førte til at han ble noe overraskende lånt ut til Besiktas.

Alli har scoret ett mål og ingen assist på syv starter. Og manageren hans har nå offentlig sagt at den tidligere engelske landslagsspilleren har vært under pari siden han ble en del av troppen hans.
I forkant av Besiktas’ storoppgjør på Galatasaray denne helgen, sa Gunes at han ikke har klart å påvirket spillet til Alli enda.

SISTE: Guardiola med oppdatering om skaden til Haaland

«La oss ikke diskutere Dele Alli som spiller, men han er under forventningene når det gjelder effektivitet.»

Siden han dukket opp som et av Englands mest spennende unge talenter på flere tiår, har Allis snublende karriere vært oppsiktsvekkende. Som tidligere fast på landslaget er nå ikke i nærheten av 2022-VM-troppen til Southgate.