Toppformen som aldri kom i den hvite drakta. (foto: real, twitter)

Det hardtsatsende bunnlaget som akkurat har landet en imponerende ny manager har planer om forsterke ytterligere allerede i januar. Aston Villa har blitt linket til en uventet overgang for å hente Eden Hazard tilbake til Premier League.

LES OGSÅ: Dommedag for Tottenham – uten Conte

Den belgiske superstjernen Hazard, som fyller 32 år i januar, har slitt med skader og form siden hans gigantovergang til Real Madrid på 100 millioner pund i 2019. Etter å ha scoret bare fire mål på 51 La Liga-opptredener for Los Blancos, har Hazard, ganske fortjent, blitt stemplet som en flopp av de fleste.

Unai Emery har startet arbeidet med å rydde opp etter Gerrard

Den tidligere Chelsea-vingen har 18 måneder igjen av kontrakten med Real Madrid, men mye tyder på at han kan drar videre allerede i januar. Villa – som fikk tak i Philippe Coutinho til en billig penge i januar i fjor – har blitt utpekt som en mulig destinasjon for Hazard.

SISTE: Guardiola med oppdatering om skaden til Haaland

Spansk media hevder at den nye Villa-manageren Unai Emery, kan tilby Hazard en vei ut fra Bernabeu. Defensa Central rapporterer: «Den spanske treneren vil gi klarsignal til overgangen som skal gjøre Hazard til den spilleren de trenger for å forsterke angrepet.»

Vi har allerede skrevet at flere er interessert i Hazard, som ser ut til å komme tilbake til Premier League. Hazard får sjansen til å vise seg frem under VM i Qatar. Han vil være kaptein for Roberto Martinez sitt sterke belgiske lag når turneringen begynner senere denne måneden.