Likte hva han så da 22-åringen scoret mot Arsenal. (foto: arsenal, twitter)

Arsenals speider og ekspert på sør-amerikanske talenter, Toni Lima, har sørget for at Londonklubben har booket et møte med representantene til en 22-årig uruguayaner. Lima var en av de første som så potensialet til Neymar og Coutinho, nå peker speideren på Facundo Torres.

Vingen spilte seg til debut på det uruguayanske landslaget i juni 2021, og har siden ikke sett seg tilbake. Nå står Torres med ti landskamper og et VM-sluttspill på trappene. I januar ble det overgangen til MLS-klubben Orlando City fra Penarol for rundt 7,8 milllioner pund, i juni gjorde 22-åringen et massivt inntrykk på Arsenal-gjengen i en preseason-kamp i juli. Her scoret Torres klubbens eneste mål i 1-3 tapet mot Premier League-klubben.

LES: Guardiola med oppdatering om skaden til Haaland

I Torres sin debutsesong har det blitt storspill og 9 scoringer og 8 assists på 33 MLS-kamper

Nå er det altså klart for første møte. Ifølge Goal er Torres giret på en overgang til Premier League-lederne. Selv om forhandlingene er i en tidlig fase, hevder Goal signalene som sendes tyder på at partene styrer inn mot en overgang. For Arsenal er Torres blinket ut som en viktig konkurrent til Bukayo Saka på høyresiden av Arsenal-angrepet.

LES OGSÅ: Gjør deg klar for et eventyrlig VM

Første møte mellom Arsenal-direktør Edu og spillerens representanter er ifølge Goal booket for denne helgen. Dette skjer.