Naby Keita

Normalt ville Liverpool sagt et tydelig nei takk og bedt Naby Keita vente til i januar, men nå er det i klubbens egeninteresse å la initiale samtaler starte. – Midtbanespilleren kom til Liverpool fra RB Leipzig sommeren 2018 og ble raskt en viktig spiller, men denne høsten, på grunn av skader og manglende form, muligens motivasjon har det ikke blitt noen Premier League kamper.

Daily Express melder i dag at AC Milan ønsker å få til en overgang allerede i januar, noe som kan åpne døra for en Sandro Tonali overgang i retur.

Les: Real Madrid satser på å vinne over PSG med gigantbud og sedvanlig sleip taktikk

Naby Keita ønsker å forsikre seg om at AC Milan vil være en riktig klubb for han og har derfor bedt om å få snakke med med manager Stefano Pioli før samtalene blir mer alvorlige og man bestemmer seg for en overgang. – Keita har flere ganger pekt på Liverpool manager Jürgen Klopp som mer enn en manager, men også en mentor og venn som er svært viktig for hans utvikling som spiller og menneske.

Hvis han skal forlate Anfield, hvor han elsker å være, må neste klubb ha en manager som han kan fortsette å blomstre under.

Les: Klare til å presentere den største oppsigelsespakken i fotballhistorien