Neymar er i fantastisk form om dagen og kommer helt klart til å bli en enorm resurs i Fotball VM i Qatar. – Samtidig er den franske superstjernen Kylian Mbappe sjalu og furten som en baby som ikke lenger får pupp.

Den brasilianske fotballstjernen ser faktisk ut til å nyte all oppmerksomheten han og fortsatte med å fyre opp under Mbappes sjalusi i forbindelse med årets Ballon d’Or priser. – I dag har vi i tillegg fått vite at Paris Saint-Germain er villig til å bryte alle rekorder og sunn fornuft ved å kjøpe han ut av kontrakten.

Fortsatt sur for velkomsten han fikk av Neymar da han for fem år siden kom til Parc des Princes.

Les: Solskjær fikk bare en milliard, når han trengte litt mer, nå jobber United med et gigantbud på sommermålet 2019

Neymar satte verdensrekord i overganger da han kom til Paris for 222 millioner euro fra Barcelona i 2017, samme sommer som Mbappe kom på lån fra Monaco før han gjorde avtalen permanent i 2018 for 180 millioner euro – en rekord for en tenåring.

Det er viden kjent at Neymar som syntes Kylian Mbappe lignet på en Teenage Mutant Ninja Turtle begynte å kalle han «Donatello» noe som ble svært dårlig mottatt.

Det har med andre ord vært «vondt» blod mellom de to og det ble ikke bedre for et par dager siden!:

Mbappe endte på sjette plass i årets Ballon d’Or-avstemning, hvor landsmann Karim Benzema tok prisen. Neymars svar var talende.

«Benzema fortjente det,» skrev han på Twitter. «Men for Vini er det ikke mulig å bli 8. Han bør i det minste være blant de tre beste.»

Mbappes nye kontrakt, som ble signert i mai var designet for å avvise Real Madrid. Siden ikke noe er viktigere for PSG eier Nasser Al-Khelaïfi enn å gi fingeren til Real Madrid president Florentino Pérez gå de franskmannen en enestående mulighet til å mene noe om den sportslige retningen til klubben. – Eneste på Kylian Mbappe sin agenda, bli kvitt Neymar.


Den spanske avisen El Pais melder i dag at Paris Saint-Germain forbereder en avtale for å betale Neymar ut av kontrakten. Klubben tilbyr en oppsigelsespakke på rundt 300 millioner euro slik at Kylian Mbappe kan være fornøyd, frem til neste gang det er klumper i smøret. (Til sammenligning, RBK sitt budsjett for i år var på 188 millioner kroner)

SISTE: Avslår ny kontrakt fra Chelsea