Potter rakk ikke å ta avskjed. (foto: brighton, twitter)

London-klubben har prislappen klar

Det liten tvil om at Graham Potter og Chelsea har et spissproblem. Nå vil de italienske mesterne AC Milan signere Chelseas Armando Broja og er klare til å gjøre et forsøk på spissen.

Ifølge den italienske journalisten Daniele Longo for Calciomercato, ønsker Milan å styrke sitt angrep, og Broja anses som en perfekt kandidat til å komme inn og bidra med flere mål.

Milano-klubben har fulgt Chelsea-spissen en stund nå og er klare til å by på den albanske landslagsspilleren.

LES OGSÅ: Liverpool-spiller linket til Serie-A

Milan har angivelig tatt kontakter med Brojas folk den siste tiden, men en potensiell overgang kan være litt for dyrt for de regjerende Serie A-mesterne, siden Chelsea forlenget spillerens kontrakt til juni 2028 ved sesongstart.

Men Chelsea skal være villige for å lytte til bud rundt €35 millioner for Broja, noe som er litt stivt for en spiller som bare har en hel sesong med Premier League-fotball.

SISTE: Avslår ny kontrakt fra Chelsea

Broja hadde et godt låneopphold i Southampton forrige sesong, hvor spissen satte ni mål på tvers av alle konkurranser, men har ikke klart å få en fast startplass hos Chelsea denne sesongen.

21-åringen har spilt 11 ganger denne sesongen for Chelsea, og hans eneste start kom mot Brentford i går kveld.

Broja har bare ett mål og er bak Pierre-Emerick Aubameyang i kampen om spissplassen. AC Milan har en god sjanse til å lande 21-åringen, men må bare være villige til å matche Premier League-klubbens prisantydning.