Det er en helt naturlig innrømmelse som Barcelona manager Xavi Hernandez kommer med etter to grusomme uker hvor de er mer eller mindre slått ut av Champions League og satt en støkk i håpet om å vinne La Liga.

Xavi vet mangel på trofeer kan sette Barcelona jobben i fare.

Senere i dag møter Barcelona Villarreal og må vinne for å ikke havne for langt Real Madrid slo Elche 3-0 på onsdag. – Søndagens «El Clasico» tapte Barcelona 3 – 1.

Les: Klare til å presentere den største oppsigelsespakken i fotballhistorien

I forkant av kampen til Marca ble manager Xavi Hernandez spurt om målene for denne sesongen hadde endret seg.

– Ja, vi styrket oss veldig bra. Vi har hatt skader i de siste kampene som har vært merkbare. Målet er å vinne titler denne sesongen. Det er ikke nødvendig å gjemme seg. Målet forblir det samme.»

Etter å ha brukt mye i sommer, hadde Xavi sagt at målet var å vinne titler og post-El Clasico, han hadde også kommentert at dette var begynnelsen på prosjektet hans.

Barcelona tapte en kamp 1 – 0 og spilte uavgjort 3 – 3 mot Inter Milan i Champions League- – De ligger nest sist i Gruppe C med bare fire poeng og den 26. oktober tar de imot gruppeleder Bayern München.

Han ble spurt om disse to tingene motsier hverandre eller ikke.

«Det er at jeg har den følelsen [vi trenger å vinne titler]. Jeg må være ærlig med culés, med klubben. Jeg tror vi har satt sammen et lag for å vinne titler. Jeg fortsetter med all verdens entusiasme, til tross for at det har vært mye kritikk denne uken.»

«Hvis jeg ikke klarer det, vil det få konsekvenser. Jeg fortsetter rolig. Jeg tror denne troppen [er god nok] til å vinne titler. Hvis de ikke gjør det, vil en annen trener komme og prøve å gjøre det.»

Les: Solskjær fikk bare en milliard, når han trengte litt mer, nå jobber United med et gigantbud på sommermålet 2019

Xavi ble også spurt om han ville forstå det hvis Joan Laporta ville miste troen på ham hvis Barcelona ble troféløst denne sesongen.

«Selvfølgelig ville jeg forstå det, men han har ikke sagt noe til meg. Dette er Barça. Dette handler om å vinne titler. Det er derfor denne innsatsen er gjort. Det er ingen grunn til å lyve for noen. Det er målet for denne sesongen.»