Joao Felix

Det var en spiller som var øverst på Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sin ønskeliste sommeren 2019, men i overgangen fra å være midlertidig til fast manager hadde han svært lite å si. – Avgjørelsene lå helt andre steder. Likevel fikk han overbevist de andre at Joao Felix sin meget elegante nesten poetiske angrepsstil ville passe perfekt inn i det som skulle være «gjenoppbyggingen» av Manchester United.

Men da, som nå, er ikke de ikke alene med sin interesse. I 2019 ga Manchester United en ramme på en milliard som de hold da Atletico Madrid betalte hele 126 millioner euro til Benfica.

AS Melder at Manchester United sammen med Paris Saint-Germain og Bayern München ønsker å få til en overgang i januar. – Prisen blir helt sikkert også denne gangen langt høyere enn 62 millioner euro som er verdien Transfermarkt har estimert. (Verdien var 70 millioner euro da han ble kjøpt for 126 millioner euro i 2019)

SISTE: Avslår ny kontrakt fra Chelsea

Joao Felix er nå virkelig på tørkeloftet i Atletico Madrid, den unge spissen skal slite med å takle mentalt oppgavene som blir bedt om av ham av manager Diego Simeone. Er i realiteten allerede ferdig, hele tre ganger er ham angivelig bedt om å forlate klubben, og forholdet hans til manageren blir bare dårligere og dårligere. – Nå skal Felix ha falt til femtevalg i klubbens prioriteringsrekke, med kun 37 minutter på de siste seks kampene.

PSG har allerede vært i kontakt med spillerens representanter som søker å finne en løsning som vil ta ham til Frankrike i januar. For Ligue 1-klubben og Bayern München blir det en gjentagelse av deres jobbing i sommer, men trolig med «bedre kort».

I sommer skal Manchester United ha satt av 130 millioner euro til «en lignende type spiller» penger som AS nå melder kan benyttes i retning av Joao Felix. Manager Erik ten Hag ønsket allerede en nr. 9 i sommer, og med Cristiano Ronaldos oppførsel som ble stadig mer uberegnelig, har behovet bare økt.

Les: Ronaldo gikk i garderoben: – Uakseptabelt

Det kan bli vanskelig med et kjøp av Joao Felix for Atletico Madrid øsker å få igjen mest mulig av den investeringen de har gjort. – Klubben sitter med alle kortene og har sikret seg en utkjøpsklausul på 350 millioner euro, mer enn 100 millioner euro mer enn dyreste spiller noen sinne solgt.

Joao Felix flyttet til Atletico Madrid i 2019 som erstatning for Antoine Griezmann, nå som den franske superstjernen er tilbake på en permanent avtale etter en låneperiode vil det helt klart ikke bli mer spilletid fremover.