Mentor. (foto: liverpool, twitter)

Er inne i sitt siste år av kontrakten på Anfield

Roberto Firmino har virkelig funnet tilbake til toppformen i Liverpool denne sesongen. Siden Liverpools toppscorer så langt er kontraktløs etter sesongen, har det dukket opp rapporter om at klubber rundt om i Europa vurderer å signere brasilianeren.

Calcio Mercato rapporterte nylig at AC Milan og Juventus var interessert i å signere Firmino.

Fabrizio Romano har melder derimot klubbene ikke har hatt noen samtaler med Liverpool for øyeblikket angående Firmino.

Ronaldo gikk i garderoben: – Uakseptabelt

«For øyeblikket er det ingen samtaler mellom AC Milan/Juventus og Roberto Firmino, til tross for rapporter. Firmino blir fortsatt sett på som en viktig spiller i Liverpool, og en avgjørelse vil bli tatt i 2023, sa Romano.

Å binde Firmino til en ny avtale ville være et smart trekk for Liverpool, av flere grunner. Firmino er kanskje ikke en garantert starter lenger, på grunn av ankomsten til Darwin Nunez, men det er ingen tvil om at han fortsatt kan tilby noe til dette Liverpool-laget. Særlig på grunn av det tøffe kampprogrammet.

SISTE: Avslår ny kontrakt fra Chelsea

Dessuten ville det ikke gi mening fra et forretningsmessig synspunkt å la Firmino gå gratis, så å forlenge kontrakten for å beholde verdien hans ville være lurt Liverpool.

«Rykter om forhandlinger mellom Juventus og Firmino i juli var fullstendig falske,» la Romano til.

Det kommer til å bli noen interessante og viktige måneder angående Firminos fremtid, ettersom han kan signere en forhåndskontraktsavtale med klubber rundt om i Europa hvis Liverpool ikke klarer å forlenge kontrakten innen januar.