Har skjønt det må sluttes å vingle i spissposisjon.

En av verdens rikeste klubber har de største trofeene trygt forvart i premieskapet på Stamford Bridge, men har vært mindre dyktig de siste årene med å hente inn en ny Drogba, Zola eller for den saks skyld en Diego Costa. De siste sesongene har det blitt en del bom, der Romelu Lukakus retur for nesten 100 millioner pund før forrige sesong topper det hele. Nå er det Todd Boehly og gjengen som styrer showet, jakten på spissen for det neste tiåret er i gang.

Cristiano Ronaldo skal ha vært på vei til Chelsea i sommer før Tuchel blokkerte overgangen. Selv om Tuchel er historie, vil ikke en grinete 37-åring eller en 33-årig Pierre-Emerick Aubameyang være en langsiktig løsning for de blå.

LES: Solskjær fikk bare en milliard, når han trengte litt mer, nå jobber United med et gigantbud på sommermålet 2019

Kan Romelu Lukaku være på vei inn i Chelsea-troppen med Potter som manager? Ifølge 90min har den nye Chelsea-manageren ingen planer om å reintegrere belgieren i sin Chelsea-tropp, målet er å dumpe Lukaku på permanent basis. Chelsea har sendt speidere verden rundt på utkikk etter den neste gamechanger på topp for klubben, ifølge 90min har en Serie A-spiller rykket opp som favoritten blant Chelsea-speiderne.

Forrige sesong var Victor Osimhen i en gnistrende form med 14 scoringer på 27 Serie A-kamper, denne sesongen har han fortsatt der han slapp (3 mål på 6 Serie A-kamper, 1 på 3 CL-kamper).

LES OGSÅ: Droppet Ronaldos superagent etter tre bomturer

Chelseas interesse for 23-åringen er ikke ny, men nå skal han ha spilt seg inn på toppen av lista med spisser som kan ta over arven etter Drogba, Zola og Costa.