Vant til å vinne.

Da Cristiano Ronaldo forlot Old Trafford før kampen mot Spurs var over, tipper det kom noen portugisiske gloser rettet mot agent Jorge Mendes. Agenten skulle sørge for at klienten fikk spilletid som han var vant med hele karrieren, i stedet endte det med å få VIP-kortet inndratt og 340 fattige spilleminutter på Premier League-arenaen hos Ten Hag etter ti kamper. Mendes har vært aktiv de siste ukene også, men med et helt annet prosjekt.

Da Wolverhampton bestemte seg for å sende Bruno Lage på porten etter den seige sesongstarten, var klubbens hoff-agent på saken. Mendes har en trenerstall som skulle gi ulvene sin neste alfahann. Agenten har blant annet Bruno Lage, Nuno Santo og Julen Lopetegui i stallen.

LES: Chelseas fem alternativer for å erstatte Kante

Lage var historie, Lopetegui fikk sparken hos Sevilla og gikk direkte inn i samtaler med Wolves. Spanjolen takket nei til tilbudet om jobben på Molineux (av familiære årsaker), Mendes svarte med å hente inn neste klient, Nuno Santo.

Det hadde vært et totalt overraskende comeback for Santo, men ifølge Football-Insider var kostnaden med å kjøpe treneren fri fra jobben hos Al-Ittihad for høy. Dermed takket Wolverhampton agent Mendes for forsøket, ifølge Football-Insider har Wolves bestemt seg for nestemann utenfor Mendes sin sfære.

Michael Beale har ifølge det engelske mediet overbevist i de innledende møtene med klubben, nå kjøres det mot forhandlinger med Beale, der målet er at Wolverhampton har på plass den nye manageren mot Leicester på søndag.

LES OGSÅ: Utrolig! Har fått til det samme som Alex Ferguson

Dette betyr at Mendes agency trekkes ut, vi anbefaler at Jorge Mendes vier oppmerksomheten til en grinete Ronaldo.