Har lykkes på rekordtid. (foto: united, twitter)

Conte skal ha det. Han kan være vilt uenig med dommere, VAR, Thomas Tuchel og kampresultat, men på Old Trafford var det ikke noe å fyre på. Spurs-manageren hadde ingen problemer med å innrømme det som Man United-supporterne kommer til å digge.

2-0 seier og tre poeng mot Tottenham er belønning nok i seg selv, men etter kampen kom det Man United-supporterne har ventet lenge på, faktisk år og dager: Premier League-rivalenes frykt for å gå ut på Old Trafford.

LES: Har ikke bestemt seg om De Gea og Rashford

Vi husker godt hvordan Alex Ferguson og Manchester United i sesong etter sesong fikk motstanderne til å grue seg til å gå ut på gressmatta i den røde festningen Old Trafford. Det var denne frykten hos motstanderne United-spillerne utnyttet fra start, Gary Neville har beskrevet dette som en ekstra United-spiller. På onsdag var frykten endelig tilbake.

-Hvis jeg skal være ærlig, så fortjente Manchester United å vinne kampen. De viste det mer enn oss fra starten av kampen, begynner Conte etter kampen.

Så kommer det.

-Vi var litt redde, og det kunne sees på banen. Det liker jeg ikke, kommer det fra Spurs-manageren.

Vi var litt redde.

Som musikk i Man United-supporternes ører. Erik ten Hag har definitivt knekket Premier League-koden. Vi tipper Sir Alex sitter og humrer, han vet hva det betyr når rivalene gruer seg til å komme til Old Trafford.