(foto: united, twitter)

Denne uken har det vært mye snakk om tilbudet Tottenham gjør klart for å overbevise Antonio Contes om å bli med neste sesong. Italieneren skal gjøres til Premier Leagues best betalt (sammen med Pep) og et betydelig overgangsbudsjett skal stå til hans disposisjon de kommende årene. På onsdag var alt dette kun kosmetikk. På Old Trafford «kledde» Man United av Conte og Tottenham, og sendte Londonklubben av den enorme medgangsbølgen de har surfet på.

Hugo Lloris fikk jobbe hardt for å holde Spurs-buret rent i første omgang. Erik Ten Hag pisket United-spillerne i angrep fra avspark og viste en intensitet som gir United-supporterne håp.

LES: Graham Potter og Thomas Frank intervjuer hverandre før Chelsea vs Brentford

Takket være Lloris gikk lagene til pause med 0-0, men etter pause måtte selv Spurs-keeperen gi tapt. Fred dro på med et langskudd etter to minutter, ballen skiftet retning og forbi en sjanseløs Lloris. Alt annet enn en spektakulær scoring, men fullt fortjent etter første omgangs enveiskjøring mot Spurs-målet.

Bruno Fernandes fulgte opp med 2-0 scoring og en feiring som illustrerer hvor ekstremt viktig det er å vise verden hva som bor i Man United (etter den ydmykende overkjøringen på Etihad)

Conte fikk samlet troppene sine etter dette, kom endelig mer inn i kampen, møtte lenger oppe på banen og fikk lagt til et lite press, men på onsdag måtte Tottenham-manageren innse at Erik ten Hag med 2-0 knappet inn tre poeng, nå bare fire poeng bak Tottenham på tredjeplass (Spurs med én flere kamper spilt).

LES OGSÅ: Har ikke bestemt seg om De Gea og Rashford

Og Ronaldo som grinete gikk ned i garderoben før kampen var over? Glem Ronaldo, nå skal det fokuseres på at Erik ten Hag viser han har knekket Premier League-koden. Nederlenderen leder United ikke bare til hederlig innsats, han får spillerne mer og mer til å holde presset gjennom kampen, som tvinger motstandere til å gi tapt.

Høyt press

Høy intensitet

Nødvendige scoringer

Clean Sheet.

Hvem bryr seg egentlig om at Ronaldo gikk tidlig i dusjen når spillet til Man United fungerer…