Thomas Frank og Graham Potter

Har du noen gang sett to managere intervjue hverandre før en kamp? Vel, Thomas Frank og Graham Potter gjorde akkurat det før onsdagens Premier League-oppgjør mellom Brentford og Chelsea. – Og med det klarte de to å bli presse og fan favoritter.

Seere som fulgte med på Amazon Primes dekning før kampen fikk se dette møtet mellom to svært dedikerte og kunnskapsrike managere.

Simon Thomas, som sto foran livedekningen på Brentfords Gtech Community Stadium, åpnet segmentet ved å foreslå Premier League-managere å stille et spørsmål til hverandre.

Les: Norge har opplagt en ubenyttet resurs i MLS

Han sa: «Hvis det var ett spørsmål du kunne stille denne mannen før avspark, hva ville det vært?»

Etter litt latter fra panelet som også besto av den tidligere Chelsea-spissen Gianfranco Zola og den tidligere engelske landskampen Rachel Brown-Finnis, har Frank raskt fremme med sitt spørsmålet sitt:

Hvor bra er dette?

Slik gikk samtalen:

Frank: «Først vil jeg berømme Graham. Jeg synes det er en fantastisk reise han har vært på, og jeg er så glad en trener som har gått den lange veien har fått en sjanse til å styre en topp seks klubb. Jeg tror Graham har vist sine kvaliteter. Jeg vet at han vil gjøre en god jobb i Chelsea. Det ene spørsmålet… hvorfor endrer du formasjonen din så mange ganger?»

Potter: *ler* «Godt spørsmål. Vi ser egentlig ikke på formasjonen som sluttmålet. Laget må se konsekvent ut, uansett formasjon. Og så handler det om personellet, om hvordan du vil angripe motstanderen, og hvordan du vil forsvare deg mot motstanderen. Dette er de tingene vi vurderer. Forhåpentligvis er det ting som ser like ut, selv om formen endrer seg.»

Potter: «Hva er den største forskjellen mellom Championship og Premier League?»

Frank: «Tempoet i spillet, vil jeg si. Kvaliteten på spillerne er gal. Du kan gjøre en liten feil og bli straffet. Hastigheten i spillet… det moderne spillet spilles i Premier League. Der er så mange endringer og formasjonsskifter i løpet av kampen; mange lag gjør det mer og mer. Det er en stor utfordring.»

Vi vil ha mer av dette !….

LES: Matt O’Riley skal hentes til Premier League

Og kampen… den endte 0 – 0 uten å være kjedelig.