Nuuuuunez. (foto: liverpool, twitter)

Engelsk media og såkalte ekspertkommentatorer finner hver sesong sin spiller å hakke på. Alexander Trent-Arnold har vært en av favorittene til dette hos Liverpool, der Jürgen Klopp er mektig lei av å måtte svare på spørsmål når høyrebacken har en dårlig dag på jobb. Da Darwin Nunez entret scenen med prislapp på rundt milliarden, var det bare et tidsspørsmål før det var uruguayanerens tur. På onsdag svarte 23-åringen.

Jürgen Klopp trenger flere scoringer fra Nunez, men har de siste ukene minnet folk på at Erling Haalands 15 scoringer på 10 Premier League-kamper ikke er noe sammenligningsgrunnlag.

LES: Jim Solbakken har signert storscorer i Eliteserien

På onsdag var David Moyes på jakt etter å utnytte Liverpools skadesituasjon og ta fotball-livsviktige poeng for West Ham. Liverpool-supporterne kunne likevel forlate Anfield syngende på vei hjem (eller innom puben). For i den tette kampen var Darwin Nunez der som matchvinner med heading etter 22 minutter på presist innlegg fra Kostas Tsimikas.

Jeg er virkelig glad for å assistere Darwin Nunez… Han er en fantastisk spiller, sier Tsimikas til Viaplay.

Scoring på Nunez til tre poeng for Liverpool. Tre poeng til de røde mot City i helgen uten Haaland-scoring. På tide å gi den uruguayanske landslagsspilleren arbeidsro fremover.

(Liverpool-supporterne sender selvfølgelig også en stor takk til Alisson som stanset West Ham på straffe.)

På tide å gi 23-åringen arbeidsro. Nunez har vist han er rett mann på topp for Liverpool – og dette er bare begynnelsen. Eller som Klopp formulerte det etter kampen: -Vi scoret et vidunderlig mål, og med litt mer hell kunne Drawin ha scoret hattrick.

LES OGSÅ: Ronaldo gikk i garderoben: – Uakseptabelt