(foto: celtic, twitter)

Nå har Brendan Rodgers og Leicester skrapet til seg noen poeng etter den overbevisende 4-0 seieren mot Nottingham Forest og uavgjort mot Palace forrige helg, men supporterne må fortsatt scrolle helt til bunnen av Premier League-tabellen for å finne klubben sin.

5 poeng på 10 kamper sier alt om situasjonen til det som jevnt har vært en av de sterkere klubbene i ligaen. Brendan Rodgers har fått stå i stormen, selv om bettingselskapene mener han er next til å få sparken i Premier League. Frem mot VM-pausen styrer Leicester mot å kjempe til seg noen poeng som gir håp – og ta en ekstra runde på overgangsmarkedet.

LES: Gjør klart nytt tilbud til Thomas Frank

Rodgers har tydeligvis fortsatt venner hos Celtic, for ifølge Daily Mail hadde Leicester sjefsspeideren på plass forrige uke da Celtic spilte mot RB Leipzig i Champions League. Da var det spesielt én midtbanespiller som fikk speiderblikket.

Matt O’Riley ble hentet fra MK Dons i januar og har raskt vist han har mye å fare med på den sentrale midtbanen. 21-åringen har U16 -og U18 kamper for England, men med et dansk pass i skuffen, valgte O’Riley å følge sine danske aner. Nå er han del av det danske U21-landslaget.

Dansken har vært på banen i 10 Premiership-kamper (5 assists) og samtlige Champions League-kamper denne sesongen, og viste igjen mot RB Leipzig at han har potensialet til å komme inn som en direkte forsterkning hos Leicester.

LES OGSÅ: Skal overtales til å droppe Arsenal

Med kontrakt til 2026, har Celtic sikret at desperate Premier League-klubber som tvinges til handletur i det minste skal få betale godt for Celtic-talenter. Investeringen på 1,5 millioner pund for O’Riley i januar kan vise seg å bli god butikk for den skotske klubben – hvis de selger.