Dansk dynamitt, men ikke på sosiale medier.

Vi så det komme i Championship. Thomas Frank ble hentet til Brentford som assistent i 2016 som «en bro mellom spillere og trener», tok over som hovedtrener i 2018, vant bare én av de ti første kampene, så var dansken klar fra januar 2019. Månedens trener i Championship og veien staket ut til opprykk og en solid debutsesong i Premier League med 13. plass forrige sesong. Ikke overraskende jobber klubben nå hardt for å overtale suksesstreneren til å vende ryggen til alle tilbudene som kommer hans vei.

For det har ikke stått på tilbud fra Premier League-rivalene. Frank var linket til Brighton og er fortsatt linket til Leicester. Brentford har sett hvordan Graham Potter forlot Brighton på topp da tilbudet fra Stamford Bridge ikke kunne takkes nei til. Selv om Brentford har kontrakt med Frank til sommeren 2025, vet klubben at det ikke skal mer til enn at en PL-klubb sparker manageren sin og går all in for Frank hvis han er hovedkandidaten.

LES: Skal overtales til å droppe Arsenal

Ifølge den engelske avisen er kontrakten med Frank i prinsippet symbolsk. Med en utkjøpsklausul på 3 millioner pund, stanser det absolutt ingen av Premier League klubbene.

Nå skal Brentford bedre betingelsene til Frank, jekke opp den symbolske utkjøpsklausulen og overbevise dansken om fortsettelsen hos biene.

LES OGSÅ: Statistikken sier det er på tide å gi Xavi sparken

Christian Eriksen fikk et tilbud som fikk Brentford til å gå utenfor grensene sine, men kunne ikke avslå det som kom fra Old Trafford. Vi håper Thomas Frank fortsatt har en følelsesmessig tilknytning til Brentford, for eventuelle tilbud fra andre klubber vil overgå det som kommer fra Brentford-eierne.