Har bevist han behersker engelsk fotball (foto: chelsea, twitter)

Da Thomas Tuchel ble arbeidsledig i september, gikk tyskeren inn i køen med utlendinger som bare kunne bli noen måneder i England før rules and regulation sender ikke-britiske statsborgere ut av landet. Med familien på plass i London, er Tuchels motivasjon til å finne ny jobb i eller rundt London høy. Dette vet Aston Villa.

Steven Gerrard jobber hardt for å holde fokuset på neste kamp, men nedre del av Premier League-tabellen var en posisjon som fikk klubben til å sparke Dean Smith for rundt et år siden. The Telegraph har de siste ukene koblet Mauricio Pochettino til å overta, en jobb den tidligere PSG-treneren skal være tent på. Ifølge Football-London og ulike engelske medier er navnet til Thomas Tuchel også inne på ønskelista hos Villa.

LES: Droppet Ronaldos superagent etter tre bomturer

Dortmund, PSG, Chelsea – Aston Villa? Det ser ikke ut som en helt naturlig utvikling for Tuchel, men hvis tyskeren bestemmer seg, er han uansett all in for oppgaven – og kan bli boende i London (rundt 20 mils kjøretur fra hovedstaden).

LES OGSÅ: Utrolig! Har fått til det samme som Alex Ferguson

Vi velger å ikke avskrive Tuchel som kandidat til jobben. Er det noe tyskeren har vist, er at han digger og behersker engelsk fotball. Pochettino, Tuchel. Ingen tvil om at Aston Villa sikter høyt.