Skal ha en keeper som også er del av angrepsstyrken til United. (foto: united, twitter)

Da Erling Haaland gikk av banen etter nitti minutter mot byrivalen United med et hattrick, skjønte Erik ten Hag at Guardiola har en helt spesiell angrepsressurs i 22-åringen. Da Cristiano Ronaldo grinete forsvant inn i garderoben mens resten av United-spillerne gjorde seg klare for å hylle hverandre for seier mot Tottenham, skjønte alle at CR7 forsvinner i januar. Interessant er det da at United i sommer var på vei til å signere den ene spissen som så langt kan matche Haalands start.

Cody Gapko ble kåret til året spiller i Eredivisie forrige sesong. I sommer var 23-åringen overbevist om at han var på vei til Old Trafford. Så satset Man United alt på Antony og ble tvunget til å sette på Gakpo-bremsen.

LES: 90min: Chelsea har blinket ut neste store spiss

Nå har Leeds utnyttet muligheten. For ifølge The Mirror er Leeds enig med den nederlandske landslagsspilleren om de personlige betingelsene, nå forhandles det med PSV om det de ser på som en 30 millioner punds overgang. Eredivisie-klubben trenger penger etter å ha blitt slått ut av Champions League-kvaliken av Rangers (og tap av ca 60 millioner euro).

Selv om Gakpo fortsatt er linket til United, hevder Mirror Leeds har forhandlet seg til posisjonen som favoritt til å lande signaturen. Spørsmålet er om Man United vil sitte stille å se målet sitt hentes til Elland Road, spesielt etter at sesongstarten til Gakpo har vist han er en av de få i Europa som er i nærheten av å matche Erling Haaland halvveis inn i oktober.

(fra transfermarkt)

LES OGSÅ: Solskjær fikk bare en milliard, når han trengte litt mer, nå jobber United med et gigantbud på sommermålet 2019

En mulighet for stor til å gå glipp av, Ten Hag? Vi vet Eredivisie og Premier League ikke kan sammenlignes, men vi har nok av eksempler på toppscorere gjennom historien som ikke lar seg stanse av overgang til verdens tøffeste liga.