Conte prøver å lære Dier en skikkelig italiensk feiring. (foto: tottenham, twitter)
  • — Hvem vet hvor fotballen tar meg

Eric Dier har sagt at han ser seg selv forlate Tottenham for å spille i utlandet igjen på et tidspunkt senere i karrieren.

Den engelske landslagsspilleren, som emigrerte til Portugal med familien i en alder av syv år, begynte sin karriere med Sporting CP, som Spurs møter i Champions League onsdag kveld.

SISTE: Liverpool taper kampen om Jude Bellingham

Dier gikk til Tottenham i 2014 og var en av de første signeringene i Mauricio Pochettino-æraen – bare Hugo Lloris, Ben Davies og Harry Kane gjenstår fra troppen han først ble med.

(c) bilde: Tottenham: Erik Dier

28-åringen er nå i underkant av to sesonger unna å få en testimonial hos Spurs, men i samtale med The Times hevdet Dier at han gjerne vil spille på kontinentet igjen.

LES OGSÅ: Manchester United får konkurranse fra Tottenham om landslagsspiss

«Hvem vet hvor fotballen tar meg om to eller tre år?» sa Dier.

«Jeg er fortsatt ung, jeg har mye tid igjen. Jeg tar vare på meg selv. Jeg tror jeg kommer til å spille i utlandet igjen på et tidspunkt i fremtiden, men det er ingen hast med det. Jeg ville virkelig nyte å oppleve en annen type fotball igjen. Jeg tror det vil skje på et tidspunkt, og jeg ser frem til å oppleve fotball i en annen kultur fordi jeg elsket det som barn også.»