Endrick sjekker det vitale med en imaginær klokke

Paris Saint-Germain eier Nasser Al-Khelaïfi og Real Madrid president Florentino Pérez har i flere år hatt et anstrengt forhold, det toppet seg mellom de to i forbindelse med Kylian Mbappé. – Den franske primadonnaen ble fristet til kongens klubb med lovnader og sleipe triks, noe som første til at PSG «måtte» betale mer enn noen andre idrettsutøvere i historien for å beholde han.

De blir trolig også nødt til å sparke Neymar for å blidgjøre Kylian Mbappé.

Les: Klare til å presentere den største oppsigelsespakken i fotballhistorien

Nå brygger det opp til et nytt basketak mellom de to, og da snakker vi ikke om en Champions League kamp som trolig kommer (begge har allerede gått videre fra gruppespillet), men om et nytt supertalent.

Palmeiras brasilianske supertalent Endrick Felipe Moreira de Sousa eller bare Endrick blant venner har en målteft i en alder av 16 år som normalt er tilgodesett spisser med lengre fartstid.

Endrick er høyt oppe på ønskelista til en rekke sportsdirektører, men det kommer til å koste, hans agent Frederico Pena er godt i gang med å hausse opp prisen. Blant annet uttalte han at «alle klubber i hele verden er interessert».

Transfermakt som tydeligvis ikke følger med i timen har satt verdien til 15 millioner euro, Endrick som ble hentet opp fra ungdomslaget til Palmeira og gitt en kontrakt frem til sommeren 2025 vil gå for veldig mye mer, spesielt nå som gamle kamphaner er klarer til å by over hverandre.

Les: Solskjær fikk bare en milliard, når han trengte litt mer, nå jobber United med et gigantbud på sommermålet 2019

Paris Saint-Germain har for noen dager siden lagt inn et bud på den unge brasilianeren, Marca melder i dag at kongens klubb ikke nøyer seg med å by over, men har også etablert tett kontakt med supertalentets rådgivere og kommet med lovnader som Nasser Al-Khelaïfi mener det er umulig å gi.

«Game on» !