I sommer åpnet Paris Saint-Germain dørene for den franske primadonnaen Kylian Mbappé, men bare for Liverpool og ikke for Real Madrid som er på toppen av listen over klubber eiere Nasser Al Khelaifi misliker. Liverpool var ikke villige til å rane sine fans for de pengene de måtte ha igjen og trakk seg fra et mulig kjøp da de fikk servert lønnskravet til Mbappé.

«Nå er forholdet mellom klubb og spiller fullstendig ødelagt»

Marca skriver at det er Kylian Mbappé sitt voksende hat mot Neymar som skal være hovedårsaken.

Marca-journalisten Mario Cortegana skriver på Twitter at forholdet mellom Mbappé og PSG er helt ødelagt. Ifølge journalisten føler stjernespissen seg forrådt og sviktet på grunn av brutte løfter. – Et av disse løftene var å bli kvitt Neymar og få inn en erstatter han kunne trives med.

Les: Spansk media: Forventer hevn fra Bayern München

Jeg også ville vært litt uggen når lønna bare er på 90 millioner euro i året, knapt en milliard kroner!!

«RMC» melder at det er ingen vei tilbake. Nå er han så irritert at verdensmesteren fra 2018 vil bort fra Parc des Princes i januar.

Så irritert er verdensmesteren fra 2018 presser på for å forlate Parc des Princes i januar.

Mbappé gikk nylig ut med kritikk av PSG-trener Christophe Galtier på Instagram, før han senere slettet innlegget. 23-åringen skal tidligere ha gjort det klart at han ønsker å spille sammen med en ren midtspiss, i stedet for å bekle den rollen selv.

LES: Premier League-klubb kretser rundt Donny van de Beek

Det er mange som reagerer på Kylian Mbappe sin oppførsel, blant annet Arsenal- og fransk landslagsspiller Emmanuel Petit ber han om å skjerpe seg.

– Han irriterer alle, og det blir personlig hver gang. Han hever seg selv over klubben, og man kan lure på om alt som har skjedd de siste månedene har gått til hodet på ham, sier Petit til RMC Sport.

En hel fotballverden vet at det er svært dårlig stemning mellom Reel Madrid president Florentino Pérez og Nasser Al Khelaifi Paris Saint-Gremain sette seg kraftig på bakbeina om det igjen skulle bli aktuelt med en overgang til kongens klubb.

Neymar har selvfølgelig fått med seg han ikke er den franske superstjernens favoritt, i landslagspausen hvor han var på jobb for Brasil var han overraskende åpen: «Mitt forhold til Mbappé? Pufff…»