Husker også kanonskuddet hans på Anfield. (foto: liverpool, twitter)

Det er liten tvil om at Jürgen Klopp digger spilleren Kylian Mbappé. Da den franske landslagsspilleren forhandlet seg til å bli verdens best betalte spiller ved å bli på Parc des Princes, tenkte nok tyskeren at dett var dett. Liverpool er ikke i nærheten av å kunne matche monsterlønna til 23-åringen. Nå kan det likevel åpne seg en enestående mulighet for de røde.

Ifølge Football-Insiders kilde har Liverpool satt av et betydelig beløp for å hente inn en skikkelig stjernesignering i januar. Pila peker mot toppmålet Jude Bellingham, men konkurransen om 19-åringens signatur er ekstrem hard, der Dortmund garantert ikke gir frivillig slipp på stjerna halvveis i sesongen.

LES: Skal stanse Manchester United på overgangsmarkedet

En annen mulighet åpner seg for Liverpool.

Det er ikke mye midtbanespiller i Kylian Mbappé, men ifølge franske RMC Sport og spanske Marca er Mbappé såpass misfornøyd med tilværelsen hos PSG etter kontraktsforlengelsen i mai, at han sikter mot utgangsdøra.

Ifølge RMC Sport er Mbappé irritert over at PSG har brutt en rekke løfter som ble gitt før signering av forlengelsen, blant annet han han ikke blir brukt i ønskeposisjonen på kanten, men som en 9’er.

Det har tidligere kommet rykte fra Paris om at kontrakten til 2025 løper til 2024, der siste året er opsjon. Betyr dette at Real Madrid-presidenten kan gni seg i hendene og planlegge Mbappé-overgangen til San Bernabeu?

Ifølge det franske mediet har PSG hektet på en klausul som hindrer Mbappé dra en direkte overgang til Real Madrid, der Liverpool skal være det eneste alternativet ved exit Paris.

Nå har ikke Liverpool den økonomiske riggen til å møte lønnsforventningene til en Kylian Mbappé eller Erling Haaland, men viser det seg at Mbappés frustrasjon og irritasjon presser frem en PSG-exit allerede i januar, kan dette bli interessant.

LES OGSÅ: Spansk media: Forventer hevn fra Bayern München

Erling Haaland og Kylian Mbappé med Premier League som utgangspunkt for kampen om titler og toppscorerpriser? Yes, please.