Denne gjengen har vist frem noe helt spesielt. (foto: liverpool)

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Liverpools muligheter i årets Premier League-sirkus.

De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne. Alt dette påvirker mulighetene til å hevde seg i verdens tøffeste liga.

Summen av aktiviteten det siste året og på sommerens overgangsmarked legger grunnlaget for å hevde seg i årets Premier League. Oddsen.nu Norges største oddsforum har tatt for seg det meste av statistikk og bevegelser i de ulike klubbene før sesongstart, og vi bringer deg sammendraget.

DETTE ER LIVERPOOL 2018/2019

Manageren

Jürgen Klopp fortsetter som manager i Liverpool etter en bra sesong. Tyskeren har blitt en del av veggene på Anfield, og som fansen uttaler det: In Klopp we trust.

Det bitre tapet i Kiev for Real Madrid er nå historie, og de røde fra Anfield er klare for nye tak med fotball det til tider gnister av.

Gir seg ikke før han blir en legende på Anfield. (foto: liverpool)

Tidligere plasseringer i ligaen

Liverpool har jobbet seg tilbake til toppen av Premier League, og sikter seg nå inn mot stedet der solen skinner mest.

  • 2017/2018:   4. plass
  • 2016/2017:   4. plass
  • 2015/2016:  8. plass

Les: Statistikk og analyse av Liverpool på Oddsen.nu

Overganger denne sommeren

Liverpool har vært svært aktive i sommerhandelen. Salah har signert en langtidskontrakt og det samme har Firminho. De har hentet inn noen riktig solide forsterkninger som Fabinho (defensiv midtbanspiller) fra Monaco, Shaqiri (offensiv midtbane) fra Stoke, Naby Keita (boks til boks midtbanespiller) fra RB Leipzig, og storsigneringen Allison Becker fra Roma.

Ingen skal få bryte opp dette partnerskapet før tiden er inne. (foto: liverpool)

Uansett hvordan en vrir og vender på det, dette har vært et fantastisk overgangsvindu for Liverpool. Nå skal handlene ut og skape resultater.

Styrker og svakheter

Liverpoo scoret flere- og slapp inn færre mål forrige sesong sammenliknet med den forrige. Det er helt klart verdt å merke seg. Om klubben fortsetter den tendensen denne sesongen, begynner de virkelig å yppe seg blant de to beste.

Les: Statistikk og analyse av Liverpool på Oddsen.nu

Sesongåpningen

Liverpool åpner sesongen mot West Ham hjemme. Deretter har de Palace borte, før de avslutter august med Brighton hjemme. West Ham, Palace og Brighton er klubber Liverpool på papiret skal være betraktelig mye bedre enn.

Hvem er egentlig den største stjernen? (foto: liverpool)

Når Liverpool i tillegg har spilt bra i sommerens treningskampener, er det lite som tyder på det blir noen gavepakker til de de tre første motstanderne.

Oddsen.nu er Norges største oddsforum og har levert profitable oddstips gratis i en årrekke

Hvor ender Liverpool?

Bookmakerne har gjort Liverpool til nestfavoritt etter Manchester City denne sesongen. Det er forståelig. Med en fryktinngytende frontrekke bestående av Mane, Firminho og Salah vil det scores mange mål. I tillegg har de styrket troppen med Shaqiri som kan servere og avslutte selv.

At Keita endelig har kommet til klubben, er viktig for klubben. Han er en spiller som kommer til å ta Premier League på strak arm og dominere!

Fabinho ser og ut som en meget sterk tilvekst. Han virker som en direkte erstatter for Emre Can som valgte Juventus.

Klopp mener han har funnet keeperen for de store anledninger. (foto: liverpool)

.Med Becker i mål er Liverpool utvilsomt også styrket på keeperplass. Er det nok til å ta gull?

Kanskje.

Les: Analyse av alle Premier League-klubbene på Oddsen.nu