Sitter fortsatt godt i Roma-stolen. (foto: roma, twitter)

Vi er de første til å innrømme at vi digger José Mourinho som manager (og filosof) – helt frem til han surner, blir grinete og bruker all energi til å surmule. Tidligere i sommer begynte portugiseren på samme sporet som hos Manchester United i det siste overgangsvinduet han hadde på Old Trafford: «Vi har en altfor svak tropp». Det var før Paulo Dybala, det var før den siste prestisjesigneringen som spaserte inn Roma-porten på lørdag.

6. plassen til Roma i Serie A sist sesong var ikke bra nok, Jose Mourinho gjorde det klart overfor eierne at denne sommeren måtte det på plass mer enn noen få spillere av høy kvalitet hvis de ville ha resultater.

LES: Gary Neville skal få «spise hatten sin»

I dag kom den femte signeringen for sommeren. Fra før har Zeki Celik (Losc Lille), Paulo Dybala (Juventus), Nemanja Matic (Manchester United) og Mile Svilar (Benfica) kommet inn portene på Stadio Olimpico, nå er Georginio Wijnaldum på plass i en overgang fra Paris Saint-Germain. Det skal dreie seg om en låneavtale på et år, med kjøpsopsjon.

Wijnaldum hadde ett skuffende år hos PSG med begrenset spilletid, men viste at han fortsatt har potensiale til å regnes som en av de aller beste sentrale midtbanespillerne. Spør Jürgen Klopp, som gjorde nederlenderen til en av de mest betrodde i sesonger Liverpool hentet hjem trofeet i Champions League og Premier League.

LES: Villig til å betale Manchester United halvparten for en Wan-Bissaka retur

Mourinho har igjen vist han ikke har mistet tiltrekningskraften på de beste spillerne (selv med europaligabillett). Vi aner at Milan, Inter, Napoli, Juventus og Lazio skal få en brysom motstander i Serie A denne sesongen. For oss rykket Roma opp som en av tittelkandidatene i Serie A.