Aaron Wan-Bissaka

Crystal Palace slår virkelig på stortromma når de nå byr ganske nøyaktig halvparten av 55 millioner euro som de solgte Aaron Wan-Bissaka for i 2019. – I første omgang er de interessert i å låne sin tidligere høyreback tilbake fra Manchester United med en kjøpsopsjon på 27 millioner euro minus det klubbene måtte bli enige om i en låneavtale.

La Gazzetta dello Sport har tidligere meldt at Manchester United ønsker å kvitte seg med Aaron Wan-Bissaka og at Bissaka godt kan tenke seg å flytte tilbake til London hvis han fortsetter i premier League.

Sky Sports melder at Crystal Palace vil ha ham tilbake. – Sky melder også at 24 åringen har en høy stjerne på Old Trafford og at klubben vil gjøre det som er best. I utgangspunktet er en låneavtale det Manchester United vil for Aaron Wan-Bissaka, men en samtale i løpet av noen dager skal gjennomføres for å bli enige om hva som er best for spillerens videre utvikling.

Les: Legger alle tanker om Jose Mourinho på hylla

Diogo Dalot forventes å starte bredt i Manchester Uniteds backlinje når de åpner sesongen hjemme mot Brighton på søndag.

Wan-Bissaka har to år igjen av kontrakten med Manchester United, få eksperter i England tror Manchester United ikke vil hoppe på en deal som bare gir halvparten.

Les: Så lojal til klubben han ikke spiller for lenger at han dropper gigantlønn fra Juventus