På defensiven før start. (foto: chelsea, twitter)

Thomas Tuchel hentet inn Koulibaly på midtstopperplass, på fredag kom Marc Cucurella-signaturen. Likevel, for Chelsea-manageren er situasjonen ved sesongstart fortsatt uholdbar for en klubb med tittelambisjoner. Jules Koundé ble «lurt over» til Barcelona, nå satses det stort på å sikre seg en av de mest spennende unge midtstopperne i Premier League. Problemet er at Leicester værer desperasjonen lang vei.

Chelsea har tidligere i sommer sendt inne et bud på Wesley Fofana, men fikk det kjapt i retur. Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano har de nye Chelsea-eierne gravd dypere, og sendt nytt bud på 70 millioner pund. Når vi snakker om en 21-årig midtstopper med 35 Premier League-kamper i sekken og uten landskamper for moderlandet Frankrike, da snakker vi om et vanvittig høyt bud.

LES: Jose Mourinho har brukt magien sin – Roma rykket på lørdag opp som tittelkandidat

Men ikke nok for Brendan Rodgers og gjengen.

Ifølge Romano er budet avvist, nå jobber Chelsea med å høyne budet. Desperasjonen til den nye gjengen på Stamford Bridge og Thomas Tuchel, i tillegg til tidspresset, kan kjapt koste klubben noen ekstra hundre millioner.

LES: Villig til å betale Manchester United halvparten for en Wan-Bissaka retur

Leicester har ingen ønsker om å selge Fofana, hvis Chelsea skal overbevise klubben skal Todd Boehly og gjengen «blø euros».