Potensiale til å bli en av de store på vingen. (foto: sampdoria, twitter)

Du husker den unge vingen fra EM-sluttspillet. To praktfulle scoringer, assist og flere prestasjoner av ypperste kvalitet med null respekt for de eldre stjernene. Så kom nedturen for Damsgaard. Han var sterkt linket til Premier League-klubber, ble i Sampdoria og måtte gjennom et lengre skadeopphold som resulterte i at sesongen ble begrenset til 613 minutter på kamparenaen. Nå kommer likevel overgangen til verdens tøffeste liga.

22-åringen har vært sterkt linket til Brentford de siste ukene, ifølge ulike italienske kilder er Premier League-klubben enig med Sampdoria og spiller.

LES: Der kom Wijnaldum signaturen

Ifølge overgangsjournalist di Marzio sendte Brentford inn bud som ble avslått, nå skal et bud på rundt 15 millioner euro være akseptert av Serie A-klubben.

Brentford trenger en «boksåpner» etter at Christian Eriksen valgte de røde djevlene, Damsgaard i toppform skal være denne spilleren.

Ifølge den italienske overgangsjournalisten Romano venter medisinsk test og signatur neste uke.

Manager Thomas Frank viste med Christian Eriksen at han kan tilby optimale arbeidsforhold for et comeback, nå er det Damsgaards tur til å returnere for fullt i god tid før VM-sluttspillet.

LES: Lukter Chelseas desperasjon – vilt bud på 800 millioner avslått!

For Kristoffer Ajer betyr dette en ekstremt spennende kreativ forsterkning inn i troppen.