Gini med litt humor

Sjetteplassen til Roma i Serie A sist sesong var ikke bra nok, Jose Mourinho gjorde det klart overfor eierne at denne sommeren måtte det på plass mer enn noen få spillere av høy kvalitet hvis de ville ha «The Chosen one» ved roret. – Da Newcastle i begynnelsen av sommeren tok kontakt med historisk god managerlønn ble løfter gitt og nå også holdt.

I dag kunne Roma skilte med den femte signeringen for sommeren, fra før har Zeki Celik (Losc Lille), Paulo Dybala (Juventus), Nemanja Matic (Manchester United) og Mile Svilar (Benfica) kommet inn portene på Stadio Olimpico og nå er Georginio Wijnaldum på plass i en overgang fra Paris Saint-Germain.

Og med det er et år der ingenting stemte i den franske hovedstaden over!

Les: Braithwaite spiller «High Stakes Poker» med Barcelona

Det skal dreie seg om en låneavtale på et år, med kjøpsopsjon.

Wijnaldum meldte til Anfield fansen sin store frustrasjon gratis overgang til Paris Saint-Germain i 2021 etter fem fantastiske sesonger i Liverpool, hvor han vant både Champions League og Premier League.

Nederlenderen har derimot slitt etter overgangen til den franske hovedstadsklubben og han har kun notert seg med tre mål og tre assist på 38 kamper. – På vårparten startet intense rykter om en retur til Liverpool, men manager Jürgen Klopp var allerede godt i gang med å bygge rundt tapet av en av sine favoritter.

31-åringen har tidligere spilt for klubber som Feyenoord, PSV, Newcastle United, Liverpool og PSG. Wijnaldum har også notert seg med 26 mål på 86 kamper for det nederlandske landslaget.

Les: Etter ellevill sommershopping er det ikke lenger plass for en av Barcelona «neste store»

Roma endte på 6.-plass i Serie A forrige sesong, 23 poeng bak seriemester AC Milan.

Samme dag som Georginio Wijnaldum ble Roma spiller ble Jordan Veretout sendt på en permanent overgang til Olympique Marseille.