Martin Braithwaite

Barcelona tok ikke med den danske spissen Martin Braithwaite på sommeroppkjøringen i sommer og manager Xavi Hernandez fortalte pressen de som ikke var måtte være hjemme når de andre dro på turne ikke kunne regne med å spille for klubben.

Braithwaite føler seg dårlig behandlet og vil slettes ikke gjøre det lett for Barcelona å bli kvitt han. Den danske spilles spiller «High Stakes Poker» og han sitter med meget sterke kort.

Blaugrana presser på og har truet med å benke 31-åringen slik at han ikke blir tatt ut til VM i Qatar. – Det har ikke stanset Braithwaite som vet godt at Danmark ikke har all verden å velge mellom.

Les: Etter ellevill sommershopping er det ikke lenger plass for en av Barcelona «neste store»

Sjefene på Camp Nou håpet de to ukene Martin Braitwaite var alene med taperne, mens de andre var i USA, skulle få han til å finne ut av «fremtiden sin». Den tidligere Leganes-spilleren har et tilbud fra Saudi-Arabia, men for et som har vokst opp med skandinavist demokrati er det helt umulig å dra til et av verdens verste diktaturer.

Barcelona har vurdert å si opp Braithwaites kontrakt, men han gjort det klart at han ønsker å få betalt hele de to årene som gjenstår av kontrakten.

Som et resultat er Barcelona klare til å øke presset på Braithwaite, selv om de vet at de ikke kan gå for langt og risikere at spilleren sender inn en klage. – La Liga, som allerede har et svært dårlig forhold til Barcelona vil ikke se med blide øyne på dårlig behandling av spillere.

LES: Spansk media: En av Premier Leagues beste er enig med Barcelona