36-åringen Neuer fortsetter å ta imot nye spillere til Bayern. (foto: bayern, twitter)

Både Manuel Neuer og David de Gea går fortsatt for å være to av verdens beste keepere, så det er ingen nedtur for Nagelsmann eller Erik Ten Hag å plassere veteranene på kamparenaen. Problemet til de to klubbene er kronprinsene som har gått sur.

Dean Henderson ble hentet tilbake til Old Trafford i 2020 etter stor suksess på utleie hos Sheffield United, og var lovet en dør inn til førstekeeperposisjonen hos United. Det gikk helt galt for Henderson, som dro å seg en lei skade og noen mørke perioder i forsøket. I sommer var det slutt på å akseptere situasjonen som vannflaskefyller for De Gea. 25-åringen tvang frem et utleie (Nottingham Forest) og kritiserte Man United voldsomt på vei ut for de brutte løftene om spilletid han mener han er utsatt for.

LES: Tuchel favoritt til å ta over ny Premier League-klubb

Dette resulterte i at Man United måtte rase ut på overgangsmarkedet for å finne en ny backup med Henderson både fraværende og sinna.

Hos Bayern München var det Alexander Nübel som var blinket ut som kronprins mellom stengene. Hentet fra Schalke i 2020 var det også her liten tvil om at han ble lovet posisjonen til veteranen Neuer – når tiden var rett. Problemet for Nübel var at Neuer tok det som var av spilletid, i tillegg forlenget Bayern kontrakten til 2024.

Nübel har vært på utleie i Ligue 1 siden 2021, med 59 kamper i Monaco-drakta er 25-åringen krystallklar på at han ikke returnerer med Neuer i troppen.

LES: Overgangen fra Liverpool har gått rett sør for Divock Origi

-Jeg er for tiden fornøyd og har enorm selvtillit. Det er ikke en sjanse for at jeg vurderer å komme tilbake (til Bayern) hvis «Manu» fortsatt er der. Jeg vil definitivt ikke gjøre det, jeg utelukker å sitte på benken igjen hos Bayern, sier Nübel til Kicker.

LES OGSÅ: Planlegger raid som vil skape fotballjordskjelv i Premier League

Det er ikke bare, bare å bygge opp sine unge keepertalenter for en klubb når veteranene nekter å gi fra seg plassen. Vi følger spent med på utviklingen videre for Nübel og Henderson.