(foto: chelsea, twitter)

En av Premier Leagues største manager-profiler fikk noe overraskende sparken av Chelseas nye eiere bare noen uker inn i den nye sesongen. Men det er ikke mange som tror at Tuchel blir arbeidsledig særlig lenge.

West Ham har blitt tippet som neste destinasjon for tidligere Chelsea-manager Thomas Tuchel.

The Hammers har ikke fått den beste starten på sesongen, og David Moyes bør få fart på den ambisiøse klubben raskt.

LES OGÅ: Eriksen avslører hvorfor han valgte United foran Tottenham og Brentford

Den tidligere spissen og fotballkommentatoren Stan Collymore tror den tyske taktikeren kan ende opp i en annen type klubb enn Chelsea neste gang.

Moyes er ikke helt fornøyd med starten, nei. (foto: west ham, twitter)

Til tross for å ha vunnet Champions League med Chelsea, har Collymore stilt spørsmål ved om 49-åringen vil ende opp i en annen toppklubb neste gang, noe som tyder på at noen som West Ham eller Newcastle kan være hans nivå.

«Han er åpenbart et sted mellom hver ende av det spekteret – og det er derfor jeg ikke ser at han automatisk får en av de store europeiske jobbene snart,» sa Collymore i sin Sunday People-spalte.

«Kanskje i Italia, en Juventus eller en av Milan-klubbene kan være ute etter å gjøre en endring under verdensmesterskapet, og de vil være interessert.

SISTE: 10 milliarder i utkjøpsklausul!

«Men han kan ikke vente for lenge, og jeg lurer på om hans mest sannsynlige destinasjon vil være en av våre B+-klubber, som Newcastle, West Ham eller Aston Villa. Eddie Howe, David Moyes og Steven Gerrard kan godt være de som ser seg over skuldrene, og klubbene deres har råd til å betale Tuchel 8-10 millioner pund i året.

Og det er liten tvil om at alle disse klubbene vil henvende seg til Tuchel om de føler at vil gjøre noen endringer.