Ord overflødig.

På torsdag morgen fikk Lars Friis sparken, noen timer senere er det klart for comeback for Erik Hamrén.

Vi får kalle det et comeback når den tidligere Rosenborg-treneren har vært ute av fotballsirkuset siden han sluttet som islandsk landslagstrener for rundt to år siden. Nå blir det retur til klubben han ledet til seriegull i 2008.

LES: Planlegger raid som vil skape fotballjordskjelv i Premier League

Aalborg Fotballs sportssjef Inge André Olsen var strålende fornøyd med løsningen da det ble klart at Friis «ikke var rett mann for jobben» etter 22 kamper som Aab-trener.

-Som trener behøver Erik Hamrén ingen nærmere presentasjon, og spesielt ikke i Aalborg (trener 2004-08), vi er glade for at han på kort varsel har takket ja til oppgaven, begynner sportssjefen ifølge Bold.

Det ble signert kontrakt frem til sommeren 2023, men begge parter har intensjon om at arbeidsforholdet går inn i neste sesong. Hamrén skal ikke være en kortsiktig nødløsning.

-Erik er som menneske, trener og leder en stor kapasitet, og så er han en vinner. Det er absolutt hensikten at dette skal være begynnelsen på et langt og lykkelig opphold hos Aab, sier Olsen.

Da var festtalen unnagjort, nå skal det jobbes.

LES OGSÅ: Haaland dro til med en «Johan Cruyff»

På lørdag venter bortekamp mot AGF i den danske superligaen på Aab og Hamrén, som står med ni poeng på ni kamper. Lykke til!